woensdag 15 oktober 2014

Fonkeldag

Ik ben bij de Fonkeldag geweest en heb daar geen steek genaaid! Ter verdediging: Bas durfde het met 4 koters niet aan, dus heb ik Amia meegenomen. Dan had ik meteen een rollator. Het was beregezellig om met Ankie bij te kletsen en Amia hield zich ook vrij goed. Zeker in aanmerking genomen dat ze boventanden heeft gekregen terwijl we er waren...


Ik had tevoren twee pakketjes voor de WS besteld. In de hoop dat ik er met het pakketje alleen ook wel uit zou komen. Dat klopt. Gisteren heb ik het pakketje voor een lavendelzakje van Farmyard gemaakt. Wat was dat goed verzorgd. Het stond klaar met een naamkaartje en al, alles zat erin en de uitleg over hoe heet je de vlies op de stof moet strijken zat erop. Erg belangrijk als je de uitleg op de dag zelf mist, zoals ik. Het is af en goed gelukt. Op tijd begonnen voor Sint. Ik ging natuurlijk meteen rommelen met eigen proeflapjes en kantjes om er nog eentje te maken. Volgens mij heeft Martin daar al een oogje op. Dan moet ik wel even de lavendel die te drogen hing van de takjes rissen, om het zakje te vullen. 

Ik heb een pakketje gewonnen voor een hartje, ook van Farmyard, of ik kan eens proberen hoe de verknipte hexagonen werken van Quiltshop Leur. Dat zijn in ieder geval ook heel mooie stofjes, roden en zandtinten. 
Ter plekke heb ik nog wat stofjes in de hal gekocht, van iemand die de eigen voorraad verkoopt. Die draaien nu in de wasmachine, want lekker ruiken deden ze niet. Wat ik nog wil noemen: de houten knoopjes van Memories. Prachtig precies gemaakt, opsmuk zonder glitter! Ik had er gekocht en er zaten er in de goodiebag. Die komen vast goed van pas op het quiltje van Simon of Martin. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten