donderdag 13 juni 2013

Hartjesnaaldenmapje

Dit is een pakketje van de Quiltkoffer. Ik heb het afgelopen zondag in elkaar gezet met de hand. 
Voorkant met logcabin, achterkant ook, maar waarschijnlijk was dat niet de bedoeling want ik heb nu een lapje over wat daarvoor had kunnen dienen. Ach, ik vond het leuk om te doen.
De binnenkant heeft vilten zijkanten voor de naalden en spelden, ik heb er ook al een stoeltje garen en een inklapbaar schaartje in gestopt om iets op locatie te kunnen naaien, ging prima.

Ik heb de stoffen hartjes helemaal met kleine festonsteken afgewerkt, met twee draadjes borduurzijde, maar ik denk dat ik daar 1draad had moeten nemen, want ik heb een beetje uit mijn eigen voorraad moeten gebruiken en de rest van het pakketje was heel ruim bemeten. Gelukkig had ik de kleur, nog van mijn oma geweest, op een kartonnetje zitten. 
Het was leuk om een snel werkje te doen, iets wat je gewoon af kunt krijgen. Dat moet ik maar eens vaker proberen te doen. Ik heb nu van Atelier Bep ook een paar kleine patroontjes en die vereisen wel dat ik zelf de stofjes bij elkaar zoek in mijn voorraad, maar verder niet veel werk. 2 opmerkingen:

 1. wat superleuk en mooie blauwe stofjes! Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk is dat, om het hartjesnaaldenmapje uit Jellies Quiltkoffer bij jou tegen te komen!
  Jouw blog is het volgen waard; dat ga ik dus doen, met veel plezier!
  Groetjes,

  Jeanneke.

  BeantwoordenVerwijderen